broken base-blueprints ?

Discussion in 'General Discussion' started by Kostriktor, Aug 1, 2020.

  1. Kostriktor

    Kostriktor Commander

    Joined:
    Jul 31, 2019
    Messages:
    105
    Likes Received:
    34
    hey
    i am experimenting with blueprints.

    i made one for a simple concrete-base, featuring T1 generator and fuel tank, wireless device and base-crafter.

    the blueprint takes the usual metal-bars; iron copper silicon, plenty stone-dust and some carbon-substrate.
    but then, for misterious reasons:
    ice block !

    why ??

    upload_2020-8-1_14-4-24.png
     
    #1
  2. krazzykid2006

    krazzykid2006 Rear Admiral

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    1,983
    Likes Received:
    2,557
    Are you playing on a server or are you using custom config files, or using a scenario with custom config files?
    HWS server for example changes many of the templates, including requiring water for concrete blocks I believe. Since water can be made from ice it may be showing ice instead of water in the requirements but either should work.

    If none of those things then upload your blueprint.
     
    #2
    Kostriktor likes this.
  3. Kostriktor

    Kostriktor Commander

    Joined:
    Jul 31, 2019
    Messages:
    105
    Likes Received:
    34
    oh yes i am definitely using a modified config.
    so if that takes water, he asks for ice. because thats the "water ore" ?
    and you say adding water containers could work then ?

    i should try see on official servers what this asks for.
     
    #3

Share This Page