Fixed in NEXT update bug on leaving and entering a planet

Discussion in 'Tracking / Filed' started by Gillwin, Dec 4, 2019 at 10:35 PM.

  1. Gillwin

    Gillwin Ensign

    Joined:
    Yesterday
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    since the last update , I keep getting error messages when leaving or entering a planet. I does not happen every time but enough to be a problem. the message says and error has occurred I can either continue , report error, or exit. I have reported the error several times and included the files it asks for but I NEVER hear back that the report was received. (you should really let people know if the report has been received even if it is an automated response). once I get the error I have to exit game as everything is frozen. when I get back in game I am outside the ship and cant get back in as it says the seat is occupied. If I am in space I can quickly remove cockpit and replace in a different location, but if I am in the atmosphere I fall to the ground and have to get an admin to retrieve the ship as I am too far away to use getshiphere command.

    I am also getting the error message when I open up the control panel on my ships, although I notice I do not get the error if I have selected the summary report option on the screen.
     
    #1
  2. Pantera

    Pantera Moderator
    Staff Member

    • Developer
    • Moderator
    Joined:
    Aug 15, 2016
    Messages:
    5,597
    Likes Received:
    4,747
    Hi can you please attach your client log from when this CoQ appeared ?

    Go to your steam installation of EGS:
    SteamLibrary\steamapps\Common\Empyrion - Galactic Survival\Logs

    Open the folder named by the highest number in the logs folder & right click on the client log from when this happened & place your mouse cursor over 'Send to' create a compressed copy of it then drag & drop a copy in your reply box.
    Thanks.
     
    #2
  3. Gillwin

    Gillwin Ensign

    Joined:
    Yesterday
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    I have done this with my other reports but will do again here. this is the one with largest number. Did you need me to do this right after I get error, or will this file have the error listed in it?

    If you need the file created right after this happens to me I can send one as soon as I get error again. it happens to me 3-4 times a day so should not be long. Also FYI , I have tried to reinstall the game, and I now know of 3 other people this has happened to.



    Also, thank you for your response, I was getting worried I had chosen yet another dead steam game. :)
     

    Attached Files:

    #3
    Last edited: Dec 4, 2019 at 11:17 PM
  4. Pantera

    Pantera Moderator
    Staff Member

    • Developer
    • Moderator
    Joined:
    Aug 15, 2016
    Messages:
    5,597
    Likes Received:
    4,747
    Thanks for the logs in the next major experimental release this particular error will be addressed currently there isn't a ETA just yet but I'll update this thread as soon as the experimental branch is updated.
     
    #4
  5. SLI_Fallen

    SLI_Fallen Lieutenant

    Joined:
    Sep 6, 2019
    Messages:
    43
    Likes Received:
    20
    Good. This one is kind of a show stopper. Was a tad funny though. It happened to me (the cockpit trick did not work either as it says "no empty space to place block" (anywhere on the ship) My friend was going to come rescue me floating in space (from his own planet), and it happened to him too. E.A. can be fun, hehe. :-D
     
    #5

Share This Page