Bug Reports: Alpha 5.3.x

Discussion in 'Bugs' started by EleonGameStudios, Feb 8, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Frederick Taer

    Frederick Taer Lieutenant

    Joined:
    Jan 20, 2016
    Messages:
    54
    Likes Received:
    36
    #141
    Tyrax Lightning likes this.
  2. Frederick Taer

    Frederick Taer Lieutenant

    Joined:
    Jan 20, 2016
    Messages:
    54
    Likes Received:
    36
    Well, it's the 1st time I can remember, when Empyrion team refuse to fix a bug for a year.
    Usually they fix them like in a few hours.

    Wait, I can remember one more: when Aqua Moon's atmosphere limits you weapon range.
    Despite the fact that Aqua Moon has no atmosphere at all. :)
     
    #142
    Tyrax Lightning likes this.
  3. Frigidman

    Frigidman Rear Admiral

    Joined:
    Mar 19, 2016
    Messages:
    4,675
    Likes Received:
    6,590
    But thats the thing. Its not a bug... its a limitation of the current engine, and for them to 'fix' it, would require a pretty big overhaul in both the way the game determines texturing/coloring, and also how these are saved to blueprints.

    Its a big undertaking, and I don't know if they actually will change it, or its something they have planned down the line with something else that hits the same area (like, providing us with more texture options, and the ability to rotate textures like we can with symbols).
     
    #143
    Tyrax Lightning likes this.
  4. Frederick Taer

    Frederick Taer Lieutenant

    Joined:
    Jan 20, 2016
    Messages:
    54
    Likes Received:
    36
    Well, only 6 sides of a polygon is a limitations of engine, that is undestandable.
    But to select two neighbor sides as a pair is a bug for sure.

    They could choose any pair, as you wrote down.
    Opposite, for example, to make it unimportant.
    And they have chosen one of the most design breaking pairs.
    So, this IS a bug to be corrected.
     
    #144
    Tyrax Lightning likes this.
  5. Hummel-o-War

    Hummel-o-War Administrator
    Staff Member Community Manager

    Joined:
    Jun 15, 2015
    Messages:
    4,271
    Likes Received:
    5,717
    No, not a bug The selection can not be "forseen". The engine is doing this.
     
    #145
    Tyrax Lightning likes this.
  6. cgw 2

    cgw 2 Ensign

    Joined:
    Oct 19, 2016
    Messages:
    7
    Likes Received:
    5
    5.3.0-5.3.2
    If I press alt + o or f2 then the error comes out.
    Internal error occured!
    So same goes down menu.
    But if I restart the game, all good.
    until again did not press
    ALT + o or f2
     

    Attached Files:

    #146
    Tyrax Lightning likes this.
  7. saadow

    saadow Lieutenant

    Joined:
    Nov 11, 2016
    Messages:
    59
    Likes Received:
    63
    Mode: Creative
    Location: Singleplayer

    SERVER NAME: (If the issue happened on a public server, please add the name here)
    SEED-ID: 0

    If applicable:
    MODIFIED PLAYFIELDS: no
    Severity: Minor

    Summary: RoundCornerLongThin loses an inside face
    Description: RoundCornerLongThin, when placed outside of a flat block, loses one of its faces and becomes invisible

    Steps to Reproduce: build a block. Place the RoundCornerLongThin against it

    Screenshots, Crash Logs, any other Relevant Information:
    upload_2017-2-16_5-9-54.png
     
    #147
    Tyrax Lightning likes this.
  8. Hummel-o-War

    Hummel-o-War Administrator
    Staff Member Community Manager

    Joined:
    Jun 15, 2015
    Messages:
    4,271
    Likes Received:
    5,717
    Please find the client.log in the LOGS folder and send to [email protected] THX
     
    #148
    Tyrax Lightning likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page