Dedicated Server Doesnt show up ( IPV6 ) (SkyHub router,Solution)

Discussion in 'General Discussion' started by ☢☢☢T♂X1C☁HAZARD☢☢☢, Jun 14, 2017.

  1. ☢☢☢T♂X1C☁HAZARD☢☢☢

    Joined:
    Oct 17, 2015
    Messages:
    33
    Likes Received:
    18
    Hello I'm trying to set up a server to play with a friend, but it doesnt show up on the list, I tried
    to port forward the ports but server still not showing up.

    Also my ip is IPV6, maybe is for that reason its not showing up on the mp list?
     
    #1
  2. 1979danb

    1979danb Commander

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    173
    Likes Received:
    122
    #2
  3. ☢☢☢T♂X1C☁HAZARD☢☢☢

    Joined:
    Oct 17, 2015
    Messages:
    33
    Likes Received:
    18
    thx for answering.

    Everything is fixed now , i found 1 guide that did help me out on opening ports correctly, ill post link to yt here.
    just in case anyone will search for it later on.
     
    #3
  4. Kane Hart

    Kane Hart Administrator

    • Administrator
    Joined:
    Oct 20, 2014
    Messages:
    710
    Likes Received:
    965
    Thanks for sharing your solution. Always refreshing to see this when future people might google it.
     
    #4
  5. 1979danb

    1979danb Commander

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    173
    Likes Received:
    122
    ahh dam sky router i had a faulty one where no matter how many times i set the dam port forwarding it just wouldn't open them! had to get a replacement
     
    #5
  6. ☢☢☢T♂X1C☁HAZARD☢☢☢

    Joined:
    Oct 17, 2015
    Messages:
    33
    Likes Received:
    18
    worked like a charm here too bad it took me 3 hours to figure everything out on how to setup a server lol : D
     
    #6

Share This Page