[mod] All my mods (ASTIC) comatible with the A10

Discussion in 'The Hangar Bay' started by ASTIC, May 17, 2019.

  1. ASTIC

    ASTIC Captain

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    326
    Likes Received:
    366
  2. Javarox87

    Javarox87 Commander

    Joined:
    Oct 19, 2016
    Messages:
    216
    Likes Received:
    202
    Thanks for the hard work! Will be trying this on the Transcendence test server soon.
     
    #2
    BloodRaven likes this.
  3. remeey

    remeey Commander

    Joined:
    Jul 9, 2017
    Messages:
    150
    Likes Received:
    29
  4. Sephrajin

    Sephrajin Rear Admiral

    Joined:
    Dec 22, 2017
    Messages:
    1,051
    Likes Received:
    2,638
    Awesome work Astic!
    Thank you for sharing! :):cool::D
     
    #4
    BloodRaven and remeey like this.
  5. remeey

    remeey Commander

    Joined:
    Jul 9, 2017
    Messages:
    150
    Likes Received:
    29
    Anyone able to get the mods to work on the current build of a10 ? 10.2.0 2483 Is so please let me know what you did to fix it.
     
    #5
  6. ASTIC

    ASTIC Captain

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    326
    Likes Received:
    366
    I am testing several fixed that will be needed. And will release tomorrow the working fixes on GitHub.
     
    #6
    remeey likes this.
  7. remeey

    remeey Commander

    Joined:
    Jul 9, 2017
    Messages:
    150
    Likes Received:
    29
    you are a sexy god of goodness please continue the work good sir :D
     
    #7
    BloodRaven likes this.
  8. ASTIC

    ASTIC Captain

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    326
    Likes Received:
    366
    #8
    remeey likes this.
  9. philigusforgotPW

    Joined:
    Apr 27, 2017
    Messages:
    12
    Likes Received:
    1
    • Unpack the contents of the ZIP file into the directory [EGS] \ Content \ Mods.
    • Start EGS and then rename the file "xstart.txt" to "start.txt" in the savegame directory [Savegame] \ Mods \ EWA
    !!! IMPORTANT !!! EmpyrionWebAccess does not start automatically but there must be a "start.txt" file in the [Savegame] \ MODs \ EWA directory. Now, such a file must be created.

    I can do the first step. I cannot find a file called xstart.txt and I do not have a file structure from my Savegame\Mods\Ewa . So I do not understand what is meant by this. Any help would be appreciated. thank you.
     
    #9
    Steve101 likes this.
  10. BloodRaven

    BloodRaven Lieutenant

    Joined:
    Apr 25, 2018
    Messages:
    32
    Likes Received:
    22
    i downloaded the shipbuying mod and extracted the folder to the mods folder ...and restarted my server. the server log shows its loading the mod but when i get in game and type /ship help ...nada any insight on this ? am i missing something ?
     
    #10
  11. ASTIC

    ASTIC Captain

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    326
    Likes Received:
    366
    You can configure the chat prefix chat for the mod in the config file lays in your savegame folder ....\mods\ModName.
    But the default today is \ so you have to type
    \ship help
     
    #11
    BloodRaven likes this.
  12. ScorpionN

    ScorpionN Ensign

    Joined:
    Jul 3, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Can you send me the DLL used to load up the mod torugh the EWA ? Or how can i do it ?
     
    #12
  13. ASTIC

    ASTIC Captain

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    326
    Likes Received:
    366
    In the release tab of the GitHub pages you can download the zip file. And you can upload this zip file in the mod admin site of the EWA.

    Except the empyrion scripting mod.
     
    #13
  14. Joex20

    Joex20 Ensign

    Joined:
    Feb 24, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    6
    #14
  15. ASTIC

    ASTIC Captain

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    326
    Likes Received:
    366
    #15
  16. Joex20

    Joex20 Ensign

    Joined:
    Feb 24, 2019
    Messages:
    19
    Likes Received:
    6
    Ein fettes Dankeschön für die Bereitstellung dieser tollen Mods..
     
    #16
  17. [CIR] bigsteve

    Joined:
    Jun 23, 2019
    Messages:
    17
    Likes Received:
    4
    I am gettign this error when i have installed the sort mod.
    no Configuration.json was included in the zip file.

    Code:
    14-01:04:39.063 20_04 -LOG- {:EmpyrionInventorySort} ConfigurationManager load 'C:\Empyrion Server\Saves\Games\Wildtek Galaxy\Mods\EmpyrionInventorySort\Configuration.json' error System.IO.FileNotFoundException: Could not find file "C:\Empyrion Server\Saves\Games\Wildtek Galaxy\Mods\EmpyrionInventorySort\Configuration.json"
    File name: 'C:\Empyrion Server\Saves\Games\Wildtek Galaxy\Mods\EmpyrionInventorySort\Configuration.json'
     
    #17
  18. ASTIC

    ASTIC Captain

    Joined:
    Dec 11, 2016
    Messages:
    326
    Likes Received:
    366
    The mod creates the config this file if he does not find it with an default. You can then modify them there.
    C:\Empyrion Server\Saves\Games\Wildtek Galaxy\Mods\EmpyrionInventorySort
     
    #18
  19. [CIR] bigsteve

    Joined:
    Jun 23, 2019
    Messages:
    17
    Likes Received:
    4
    the mod is not creating one at all.
    that folder is empty, on my save games folder
     
    #19
  20. ScorpionN

    ScorpionN Ensign

    Joined:
    Jul 3, 2019
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    You are loading the mod without the DLL file that's why. It is not runing also. check the logs.
     
    #20

Share This Page