POIs Not Being Marked on Map

Discussion in 'General Discussion' started by Big D 2, Jul 14, 2019.

  1. Big D 2

    Big D 2 Ensign

    Joined:
    Jan 28, 2019
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I have been chasing down POIs which have their positions indicated by the red marking on the radar in the upper right. When I locate many of them, I can literally land on them and they will still not be marked on the map. Some are not owned, some belong to Zirax, Polaris or Talon. I was close enough to one Zirax POI for it be shooting at me, yet it did not register on the map. I landed on a Polaris building and it would not appear on the map, even though a title appeared suspended above the building. Other building appear fine when you are near them. When I fly away from a POI that does not register on the map, the red indicator continues to show which makes determining if there are any other POIs or deposits in the area confusing.

    Is this a bug or problem or am I missing something?
     
    #1
  2. TrashMan

    TrashMan Commander

    Joined:
    Jan 10, 2018
    Messages:
    116
    Likes Received:
    76
    Same. I think there might be a bug or some shortcut that turns off that display. Didn't find such an option in settings though.
     
    #2
  3. ravien_ff

    ravien_ff Rear Admiral

    Joined:
    Oct 22, 2017
    Messages:
    3,897
    Likes Received:
    8,020
    F6 toggles POI display on your HUD and there are filters on the planet map to turn POIs on or off.
     
    #3

Share This Page