wifi connection to selected box, also with drone

Discussion in 'Suggestions' started by Pear78, Jul 30, 2019.

  1. Pear78

    Pear78 Captain

    Joined:
    Dec 18, 2018
    Messages:
    607
    Likes Received:
    299
    when building, I wanted to add a turret on a high spot. was to big for inventory, so connected to a box and wanted to place it with drone, wifi connection to box with turret got dropped on selecting drone.
    not handy for building! can we pls keep connection to a box when building with drone?

    nvm figured out how, still is not very intuitive that it gets unselected when selecting the drone..
     
    #1
    vscuorzo likes this.
  2. Taelyn

    Taelyn Administrator
    Staff Member Community Representative

    • Developer
    • Administrator
    • Moderator
    Joined:
    May 29, 2016
    Messages:
    4,675
    Likes Received:
    5,719
    Allot of devices arnt connected to WiFi yet. We know. When we go back to Logistics we will add the missing devices
    For now its a closed topic what wont be developed
     
    #2
  3. Pear78

    Pear78 Captain

    Joined:
    Dec 18, 2018
    Messages:
    607
    Likes Received:
    299
    thats not what Im saying ;)
    I could connect to the wifi fine.. but after selecting the drone it switched back to the players inventory, not to the connected box.. I had to manually select the box again when I started up the drone
     
    #3
  4. vscuorzo

    vscuorzo Commander

    Joined:
    Jan 17, 2018
    Messages:
    218
    Likes Received:
    201
    The code probably treats the drone as if it's just another device which may be why she worded the response that way
     
    #4
  5. scapino

    scapino Ensign

    Joined:
    Jul 22, 2018
    Messages:
    12
    Likes Received:
    9
    Press the T key again in drone mode.
     
    #5
  6. krazzykid2006

    krazzykid2006 Rear Admiral

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    2,201
    Likes Received:
    2,844
    Once you are connected to a cargo, pressing "t" switches between player toolbar and connected virtual toolbar.
    You just needed to tap "t" and it would have switched back.
     
    #6

Share This Page