1. olivehill

    olivehill Ensign

    Joined:
    Dec 18, 2018
    Messages:
    4
    Likes Received:
    2
    Changing the yaml in GameDat to true didn't enforce the EnableVolumeWeight in game. So I went back looking at the yaml in the multiplayer scenario and i had missed adding EnableVolumeWeight: true to that yaml. I'll have to wait till the server gets updated 9.0.3
    release today to test everything again. I realy think the problem was in the scenario yaml that I missed not in EAH. This EAH tool is really great for a first timers setting up a game server. Thank you for having this available
     
    #281
    7HzHetrodyne and Jascha like this.
  2. 7HzHetrodyne

    7HzHetrodyne Lieutenant

    Joined:
    Mar 12, 2017
    Messages:
    57
    Likes Received:
    57
    I've changed both to true, exit and reload into Empyrion, and started a new SP game. Quickly gathered 12 tons and 700+ volume of rocks. Seems like it's not working.

    edit: Erm... forgot to remove the # in the front that makes the entry a comment. duh.
     
    #282
    Last edited: Dec 30, 2018
  3. Fenra369

    Fenra369 Lieutenant

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    77
    Likes Received:
    55
    I have a question to those who have had success with eah:
    Any of you use havoc hosting? Ive spent quite a few hours trying to troubleshoot eah on their system, only to not have it work and end up with my friend ditching their hosting solution. We have followed their support article multiple times via eah lite, but it still fails. It seems to be a common compliant that there is no viable solution for eah lite on their hosting.

    We submitted a ticket for support, but after several weeks its not been responded to.
     
    #283
  4. Shalidor

    Shalidor Ensign

    Joined:
    Nov 10, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    I need some help really new to all this server stuff but here is the problem. I have a planet where all the POI's have disappeared. Even the 2 Autominers I had placed on the surface are gone. All the POI's still show the names but nothing is there when you approach. Any Idea how I can fix this?
     
    #284
  5. Jascha

    Jascha Administrator

    • Moderator
    Joined:
    Jan 22, 2016
    Messages:
    845
    Likes Received:
    363
    Hey, this might be the wrong Forum to get help for this. Its about EAH here, not Empyrion directly.
    For your problem:
    Did you change anything in the files config/playfield after you started the server the first time? Or maybe the seed in the Dedicated.yaml?
    Or did you accidently delete the ara folder or one of the other files in the specific playfield?
    Or did you wipe that playfield over the tool?
     
    #285
  6. Shalidor

    Shalidor Ensign

    Joined:
    Nov 10, 2018
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Thanks I'll try and find the right place but to answer your question I didn't delete or change anything. One day all was fine then next day a visit to the planet to get ore from an Autominer and all POI's were gone just the names were still there and the Autominers were also gone.
     
    #286
  7. Lucius

    Lucius Ensign

    Joined:
    Apr 26, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Has anyone expirence with Server crossover ?
    I managed to install 2 EHA Tools with 2 seperated server.
    I define the playfields for transfer.
    I jump into the playfield and transfered to the second server. But then i loged out and must login to the second srver.
    My avatar is in the same playfield as the ship but but in different positions.

    Has anyone an idea what is wrong ?
     
    #287
  8. Jascha

    Jascha Administrator

    • Moderator
    Joined:
    Jan 22, 2016
    Messages:
    845
    Likes Received:
    363
    Hey,

    did you move a few meters and then waited a minute? Only then the rest of the CSW is being completed.
     
    #288
  9. Lucius

    Lucius Ensign

    Joined:
    Apr 26, 2018
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0

    Hmm, i dont know yet. You mean wait a minute before relogin. Or wait a minute after relogin and dont move ?
     
    #289
  10. Jascha

    Jascha Administrator

    • Moderator
    Joined:
    Jan 22, 2016
    Messages:
    845
    Likes Received:
    363
    Hey,
    so you have to login, move a few meters, then wait a minute. You should get a Message: "CSW will be completed soon".
    In this case in the Offline Job list there should be an entry about this CSW still.
    If not, then maybe due to a to early logout before it might have canceled.

    In such a case you can rerun the CSW by opening the Functions\Config\Cross Server\ and click on Repeat CSW and select the Zip file of that CSW (the time is mentioned in the name).
    You might have to delete the spawned CV though since that obviously worked already.
     
    #290
  11. Fenra369

    Fenra369 Lieutenant

    Joined:
    Apr 4, 2016
    Messages:
    77
    Likes Received:
    55
    Is it possible for people to get a list of dedicated server vendors who offer full EAH support? It seems like there isn't a clear answer even when they do support EAH full. GTX gaming for example allows EAH full, but their knowledgebase doc says to use EAH lite, saying they don't support it. In actuality, they do support EAH full and will turn it on at your request, and offer limited help in setting it up. Meanwhile, Host Havoc's doc is absolutely useless and no one has said they were even successful in setting it up so far. This will save people a lot of time playing guess-the-policy with dedicated server hosts.
     
    #291

Share This Page