CURRENTLY not reproducible Resource node Failed to acknowledge depletion

Discussion in 'Currently not reproducible' started by Murkalael, Jun 27, 2022.

  1. Murkalael

    Murkalael Lieutenant

    Joined:
    May 17, 2022
    Messages:
    34
    Likes Received:
    15
    For more information see here Bug Report Template

    Build: 1.8.2 3846
    Mode: Survival
    Mode: Solo

    SERVER NAME: none
    SEED-ID:

    If applicable:
    MODIFIED PLAYFIELDS:

    Reproducibility: not sure
    Severity: not sure

    Type: bug

    Summary: cleaning a resource node does not trigger % of depletion

    Description: Spawned a base on planet Sienna following the story about 200m of a Neodymiun node. Landed almost over the node with my SV on for auto turrets and started mining. Regardless of the ammount of ore left there were no countdown on % neither cleaning the node once depleted

    Steps to Reproduce:
    1)
    2)
    3)

    Screenshots, Crash Logs, any other Relevant Information or Download links:
     
    #1
    zaphodikus and roma.berendeev like this.
  2. roma.berendeev

    Joined:
    Jun 17, 2022
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    I had the same issue with very small gold deposit. But I got nothing from this deposit
     
    #2
  3. zaphodikus

    zaphodikus Captain

    Joined:
    Oct 1, 2016
    Messages:
    732
    Likes Received:
    323
    Based on how many people see this, it's been an issue for a while. Would be great to just log this as a duplicate along with other reports of the same issue, just very hard to reproduce. But by combining reports, we might get more pointers to good repro steps. It so far appeas to be cache related (also happens in SP and MP servers)
     
    #3
    Germanicus likes this.
  4. Faythe

    Faythe Ensign

    Joined:
    Aug 3, 2022
    Messages:
    3
    Likes Received:
    2
    I also find deposits that are there when I start to mine, even drone mining and not with a ship, get none of the resource. Then the resource shows up somewhere else. Usually happens with gold deposits on planets, either they aren't there, or they are behind some un-minable terrain. Used all types of drills with that one, was on a lava planet dug down to the deposit, get stopped with un-minable terrain on a SV, go back with a hover vehicle, got it down to the spot and still couldn't mine it. The gold deposit claimed to have been lower. This was in a vanilla MP server.
     
    #4

Share This Page